height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=202947074613623&ev=PageView&noscript=1" / > < / noscript> < ! - - End Facebook Pixel Code - - >

Het Feestversiering concept van Blos Party, wie zit erachter?

Blos Party is een startende onderneming en is opgericht op 10 september 2020. Op de website van Blos Party is feestversiering te vinden. Blos Party is vooral gericht op het verkopen van feestversiering met als hoofdproduct ballonnen. Wil jij meer over mij en Blos Party weten? Lees dan verder!

Wie ben ik?

Ik ben Senna (23 jaar) en ik ben sinds 10 september 2020 trotse eigenaresse van Blos Party. Na het afronden van de mbo opleiding ‘Juridisch medewerker’ niveau 4, ben ik in 2017 begonnen aan de Hbo-opleiding Communicatie aan de HAN in Nijmegen. Mijn interesses liggen bij het communiceren naar een specifieke doelgroep, reclame maken, branding en online. Al sinds kleins af aan wil ik voor mezelf beginnen. De opleiding Communicatie heeft mij laten groeien in het vakgebied, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling waardoor ik deze stap heb durven maken.

Het laatste duwtje in mijn rug

In het derde jaar van de opleiding Communicatie staat het blok ‘minor’ op het programma. Hierbij heb ik gekozen voor de minor Retail- en winkelmanagement. Ik liep al enige tijd rond met het idee om een bedrijf te starten en ik had het idee al klaarliggen. Maar, hoe begin je een eigen bedrijf? Hoe kom je aan producten? Hoe kom je aan klanten? En zo waren er nog vele vragen waar ik mee zat. Daarnaast vond ik het een grote stap en was ik bang voor alle fouten die je tegen kunt komen. Gelukkig kwam ik de minor tegen en ben ik zonder twijfel in gaan schrijven. Tijdens de minor start je je eigen bedrijf en wordt je door professionals begeleidt van begin tot eind. Of ja, eind… er zit natuurlijk geen eind aan een bedrijf haha! De minor leek voor mij gemaakt. Dat ene laatste duwtje in mijn rug had ik nodig. Want wat kan er allemaal misgaan als je te allen tijde terecht kunt bij een professional met je vragen?

Het (feest)concept

Blos Party is gericht op het verkopen van feestversiering. Het concept is ‘betaal voor wat je gebruikt’. Het is bij Blos Party mogelijk om alleen te bestellen wat je echt nodig hebt. Hierdoor betaal je niet voor versiering dat je niet nodig hebt en wat later wordt weg gegooid. De Mix & Match pagina is ervoor om zelf een zakje ballonnen samen te stellen naar eigen wensen. Kies de kleur en het aantal per kleur, dit is dus mooi af te stemmen op het thema voor je feestje. Naast de Mix & Match zijn er ook folieballonnen, servies en vlaggenlijnen te vinden in de webshop.

Feestversiering

Voor ik met het idee voor Blos Party kwam verzorgde ik de versiering van feestjes thuis. Hierbij liep ik altijd tegen hetzelfde probleem aan: je koopt of een zak ballonnen met kleuren die je niet wil of de kleuren van de versiering sluiten niet mooi op elkaar aan. Zo liep ik van winkel naar winkel en had iedere winkel weer een andere kleur roze. Hierdoor bedacht ik dat het handig zal zijn als je alle versiering op één plek kunt kopen en er zeker van bent dat de kleuren op elkaar aansluiten. Dit is meteen het tweede gedeelte van het concept van Blos Party. Je betaalt én niet voor versiering dat je niet nodig hebt én je zit niet met zoveel verschillende kleurtinten als dit niet de bedoeling is. Daarnaast help ik ook graag met ideeën voor feestjes. Heb jij een themafeestje maar je hebt geen idee hoe je dit leuk kunt aankleden? Neem hiervoor contact op! Als het themafeest of de juiste kleur niet te vinden is, neem dan contact op en ik zoek graag met je mee.

”Blos Party
Geschreven door: Senna
Gepubliceerd op: 7 december 2020

feestversiering 19 jaar
Versiering van Blos Party

3 thoughts on “Het Feestversiering concept van Blos Party, wie zit erachter?”

  1. Hallo Senna
    Ook ik woon in Meerlo en kom bij je (nieuwe) website uit. Wat stoer dat je startte met je bedrijf. Je website ziet er vrolijk en compleet uit! Hopelijk kunnen we dit jaar weer feestjes vieren en bij elkaar komen. Tot het zover is, zal ik jouw website in mijn achterhoofd houden! Hoe dan ook, veel plezier én succes met je onderneming en met het vervolg van/na je studie!
    Hartelijke groet,

    1. Bedankt voor het compliment! Ik hoop snel te kunnen helpen met het selecteren van versiering. Ook gedurende de coronamaatregelen gelden, zijn er verschillende mogelijkheden om toch iets bijzonders te doen voor jezelf of voor een ander. Mocht je hulp nodig hebben kun je altijd contact opnemen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.