height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=202947074613623&ev=PageView&noscript=1" / > < / noscript> < ! - - End Facebook Pixel Code - - >

Over mij

Mijn naam is Senna en ik ben 24 jaar. Momenteel zit ik in het afstudeerjaar van de opleiding Communicatie aan de HAN in Nijmegen. Hier is mijn avontuur ook begonnen. Mijn keuze viel op de minor Retail- en winkelmanagement waarbij je aan de slag ging met je eigen webshop. De eerste bestellingen stroomden binnen tot de vraag naar het decoreren groter werd. Wat begon als een webshop in feestversiering, bloeide al snel uit tot het decoreren van verschillende feestjes.

Blos Party gaat nu verder met party styling, super leuk!

Senna

Let's celebrate!

bLOS PARTY

Een goed feest begint bij Blos Party! Bij ons is het mogelijk om verschillende ballondecoraties te bestellen, maar ook om je feest te stylen. September 2020 is Blos Party begonnen als een webshop, maar al snel bleek party styling meer in het bloed te zitten.

Op de website zijn veel voorgaande feestjes en decoraties te vinden. Het is voor iedereen mogelijk om hier een eigen draai aan te geven. De kleuren en thema’s kies jij zelf, maar wij helpen waar nodig.